Olle Danielsson » Skandia France Olle Danielsson

SKANDIA FRANCE –

Fastighetsmäklare på Franska Rivieran

Familjeföretaget Skandia France, som jag startade 1987 efter min tid i Volvos företagsledning, är sedan dess en av de största och äldsta fastighetsmäklarna i Skandinavien på Franska Rivieran, där mina båda barn  Anders och Lena samt Karin Thoursie är verksamma sedan 10 år. Vi erbjuder en komplett service vid köp och försäljning av villor och lägenheter längs hela Medelhavskusten. Vi vägleder till rätt boende också med tanke på en bra investering.

Vi har lång och gedigen kunskap bakom oss i Frankrike, min första praktiktjänstgöring var i Paris 1959, med försäljningar av alla de slag. Skandia France är auktoriserad mäklare med Frankrikes största mäklarsamfund som garant. Utöver de objekt som finns på vår hemsida, erbjuder vi skräddarsydda och kostnadsfria sökuppdrag längs hela Rivieran. Vår service innefattar komplett hjälp med upprättande av lagfart, köpehandlingar, finansiering mm. Vi finns alltid på plats med svensk- och fransktalande kompetent personal i Sverige och på Rivieran.

Välkommen att kontakta oss om Ni vill att vi skall finna Er drömbostad i vad som anses som världens vackraste omgivningar, med Medelhavet, magnifika snötäckta berg alldeles inpå, Cannes, Nice, Antibes, Menton, Saint Tropez, Monaco m.fl., och alla charmiga byar, matkulturen, konsten.

Välkommen!

Olle, Anders och Lena Danielsson, Karin Thoursie.

Kontor Sverige

Göteborg – Lena Danielsson, tel 031-131505, mobil 0707-137521, mail lena@skandia-france.com

Stockholm/Saltsjöbaden – Anita Ahlström. tel 08-7489109, mobil 0702-234345, mail info@skandia-france.com

Kontor Frankrike

Mandelieu/Cannes – Anders Danielsson och Karin Thoursie, mobil +33 (0)6 26901301,

mail info@skandia-france.com

skandiafrance

En av våra senaste annonser i Dagens Industri visar mångfalden av objekt i olika prisklasser.

france4

Kom gärna med synpunkter till
olle@skandia-france.com